• nb
    • en

OM OSS

SIMPLIFY

Vi i Simplify kommer opprinnelig fra «Xeroxfamilien» som helt siden 70-tallet har levert kopi- og utskriftsløsninger til fornøyde kunder i Rogaland. Vår lange erfaring og sterke fokus på å forenkle våre kunders hverdag er opphavet til firmanavnet Simplify som daglig minner oss på vår visjon ;

 

«Vi gir kunden en enklere arbeidsdag og muligheten til å levere på sitt beste».

HVA GJØR VI?

Vår forretningsidé er at kunden skal få levert optimale dokumenttjenester ved å benytte seg av vår kompetanse og produktspekter. Dette krever at vi kan levere både fysiske produkter, teknisk støtte ved implementering/drift og kunne gi de gode rådene underveis i samarbeidet. Vårt produktspekter spenner seg fra konsulenttjenester innenfor Microsoft Sharepoint og Office365 porteføljen til printløsninger både fysisk programvare for sikker print, gjesteprint osv.

Våre Simplify Workflow konsulenter bistår i planlegging, utfører implementasjon og drifter alle våre tilbudte programvareløsninger. I tillegg er Simplify MPS en av de ledende norske tilbyderne av administrerte utskriftstjenester for både nasjonale og internasjonale kunder. Innenfor alle produktområdene kan Simplify levere alt av teknisk støtte og relaterte forbruksartikler, slik at du som kunde alltid skal kunne forholde deg til en samarbeidspartner.

HISTORIE

2018 – Simplify ble Microsoft Partner og satser tungt på konsulenttjenester fra et kundeperspektiv. Vi forenkler og digitaliserer prossesser og dokumentflyt hos våre kunder. Vi er fortsatt Ysoft og Xerox/HP partner.

2014 – Navnet Simplify blir valgt siden det gjenspeiler vår visjon. Kompetansen og erfaringen er nå utvidet til å omfatte flere nasjonale og internasjonale avtaler, i tillegg til satsning innenfor flere spennende forretningsområder som MPS og 3D. 3D satsingen ble lagt ned i 2018.

2007 – X-Partner Stavanger AS blir etablert for å spisse kompetanse og løsninger mot kunder i Rogaland.

1996 – Xerox endrer distribusjonskanalen og ansatte på salgsavdelingene i Stavanger og Bergen starter et eget firma som får navnet X-Partner Vest AS.

1970 – Xerox etablerer avdelingskontor i Stavanger.

ETISK HANDEL

Simplify jobber for å fremme til gode arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder. Dette ønsker vi å gjøre i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. For å tydeliggjøre hva vi forventer av våre leverandører, har vi utarbeidet retningslinjer for etisk handel som du kan lese HER. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø. For å levere varer eller tjenester til Simplify må man tilfredstille disse kravene på alle nivå, og våre hovedleverandører har gjennom mange år vist vilje og evne til å gå langt utover disse minimumskravene.